Repti-Zoo LED terrariumlampa

350 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Repti-Zoo LED-lampan är det modernaste sättet att belysa ett tropiskt terrarium. Den har en rad bekvämligheter och geniala lösningar som gör den oersättlig och mycket bättre än vanlig glödlampsbelysning. Lampan är energisnål (6W) och anpassad för att fungera under svåra förhållanden och dess dimensioner gör att den kan sättas in mellan terrarierna, vilket gör att de kan staplas.


Ljuset den avger har en lämplig färgtemperatur som är gynnsam för fotosyntesen, tack vare vilken växter växer snabbare och frodigare. Detta är utan tvekan en av de största fördelarna med lampan. Det är fåfängt att leta efter en liknande färgtemperatur i vanlig belysning baserad på glödlampor.


Lampans dimensioner ger nästan obegränsade möjligheter att installera belysning. Det kan vara inuti eller utanför tanken, eller till och med däremellan. Lampan är resistent mot extremt hög luftfuktighet. Den har ett skadebeständigt aluminiumhölje som kyler lampan perfekt.


Styrenheten som ingår i setet är baserad på "Touch Pad"-systemet. Det låter dig styra driftlägen med följande ljusegenskaper:

Dagläge - i detta läge aktiverar lampan endast vita lysdioder (6500K) i mängden 24 st.

Nattläge - i detta läge genererar lampan endast blått ljus (6 st. 465 nm), som imiterar månskenet.

Full Power-läge - lampan tänds med alla lysdioder, vilket ger färg och livfulla färger till terrariet.


Dessutom har styrenheten möjlighet att styra belysningens kraft. Detta innebär att du i varje läge kan ställa in ljusintensiteten så att den passar terrariets, djurets behov och till och med - viktigast av allt, du kan imitera tiderna på dygnet, natten eller årstiderna.


Man ska komma ihåg att det är årstidens växlingar som sätter igång den sexuella lusten, ställer in djuret på övervintringssäsong och sommar, stormperiod etc. Genom att ge djuret en lämplig dos ljus för vi det ännu närmare till dess naturliga miljö. Med kontrollenheten kan alla dessa ändringar göras snabbt med en "Touch Pad".


Specifikationer:

- strömförbrukning 6W

- lampmått 9 x 13 x 0,9 cm

- vita lysdioder 6500K 24st

- blå lysdioder 465nm 6st

- nätkabellängd 1m

- kabellängdskontroller / lampa 1,8m


Repti-Zoo  är varumärket för världens största tillverkare av terrariumutrustning. Deras fabriker, erfarenhet, tjänster och varor används av flertalet välkända och respekterade företag. Deras produkter kan hittas bland erbjudandena från de bästa varumärkena från hela världen, inklusive från Tyskland, England, Australien, USA och Japan. Nyligen är produkterna från detta märke också tillgängliga för kunder under tillverkarens officiella namn - Repti-Zoo. 

Det är ett förstklassigt varumärke vars produkter skapas med deltagande av herpetologer i världsklass, tack vare vilka produkterna är populära inte bara av välkända företag utan också av privata uppfödare. Repti-Zoo är föregångaren till nya lösningar som uppskattas av kunderna.